NYHETER

Följ med på vad som händer på Sportup North och inom sportnäringen i Västerbotten.

KALENDER

Kommande evenemang & mötesplatser

«
»
 • 05
  05 Maj

  Sportup North på Morgonmötet i Skellefteå

  07:00 -09:00
  2017-05-05

  Morgonmötet är en öppen mötesplats för dig som verkar i, eller är intresserad av, Skellefteås näringsliv. Här kan du låta dig inspireras, samtala och dricka en kopp kaffe.

  Plats: The Great Northern
  Tid: 07:00-09:00

  Sportnäringen i Västerbotten är både stark och snabbväxande. Den vilar på arbetet av drivna kvinnor och män och bidrar till en stor del av regionens näringsliv.

  Sportup North sätter sportnäringen på kartan och erbjuder sportföretag nya möjligheter att utvecklas. Icross Flyfishing, som har en innovativ produkt när det gäller förflyttning över vatten, är ett av dessa sportföretag.

  Läs mer & anmäl dig HÄR.

 • 16
  16 Maj

  Sportup North x Startup Coffe

  07:30 -09:00
  2017-05-16

  2017 formar sig till att bli det största året för hälso- och sjukvårdsteknik någonsin, med många nya innovationer. Visste du till exempel att du kan hitta robotassistentassistenter på några sjukhus? Vi kan alla vara överens om att denna nya teknik som förbättrar vården är nödvändig.

  På Startup Coffee 16 maj kommer ni att få träffa ett startup företag som har en idé om detta ämne. Maria Olofsson från Uminova Innovation kommer också att prata om några nya trender på hälso-marknaden.
  Peter Lövgren från Norrlandskliniken berättar mer om sin historia & utmaningar med att driva ett startup bolag.

  Precis som förra gången kommer vi också att låta studenter lösa en kreativ uppgift.
  Startup Coffee handlar om att ge er en bra start på dagen – och kanske till och med på er karriär. Frukosten bjuder vi på.

  Plats: Uminova Innovation
  Tvistevägen 47, Umeå
  Tid: 07:30-09:00

  Anmäl dig HÄR.

 • 23
  23 Maj

  Sportup North & Innovationsloopen

  Hela dagen
  2017-05-23

  Sportup North tillsammans med Innovationsloppen och Uminova Expression.

  Plats: Uminova Expression Umeå

  Mer info inom kort.

 • 30
  30 Maj

  Sportup North x Mötesplats Lycksele

  Hela dagen
  2017-05-30-2017-06-01

  Visionen är att bli bäst i världen på att förädla framtidens stora naturresurs – människors kreativitet och idéer. Lösningen är att skapa de allra bästa förutsättningarna, och i den atmosfären sätta upp bra team via möten och samarbeten över alla gränser.

  Själva processen heter Innovationsloopen, vars vision är att med gemensamma ansträngningar skapa de bolag och produkter som blir efterfrågade på en världsmarknad i framtiden. Mötesplats Lycksele är huvudeventet, den stora kraftsamlingen, som arrangeras i juni varje år. Hit slussas idéerna från vårens Idéverkstäder till Utvecklingsverkstäder, för att bli prototyper, produkter och slutligen företag.

  Under tre intensiva dagar får vi under ordnade former, informella samtal och kreativa möten chansen att överbrygga organisatoriska gränser och hitta nya samarbetsformer hos och för oss i norra Sverige.