XX Freeriders. Foto: Joakim Kostet

XX Freeriders – Breddar skotersporten för kvinnliga skoterförare

XX Freeriders huvudambition är att sprida och bredda skoterintresset hos kvinnliga skoterförare, och det har teamet gjort framgångsrikt sedan fröet till dagens verksamhet såddes 2013. Under åren har bolaget anordnat populära event och sammankomster för kvinnliga skoterförare, så pass populära att startplatserna sålt slut inom bara några minuter. För att möta efterfrågan har det som tidigare varit ett event för 30 förare utökats till Nordens största event för skoterintresserade kvinnor, med plats för upp till 100 förare – både nybörjare och erfarna. Här kan deltagarna skräddarsy sina egna scheman utifrån erfarenhet och ambitioner och på kvällarna finns tid för återhämtning, umgänge och att titta i pop up-butiker från eventets samarbetspartners. Utöver sitt stora convention, som hålls i februari varje år, har bolaget också anordnat internationella resor samt skoterhelger i Riksgränsen för kvinnliga förare som vill få ut det sista ur skotersäsongen.

Sportup North har stöttat XX Freeriders med affärscoachning.

Kontakt

www.xxfreeriders.se