Rivia Sports. Umeå Fashion Week. R Striker.

Modevisning och öppet hus för Rivia Sports

27–29 september pågår det årliga eventet Umeå Fashion Week. För Rivia Sports blir årets modefestival i Västerbotten en intensiv tillställning med såväl modevisningsdebut som öppet hus i studion på Rådhusesplanaden.

I år är det 10:e året som Umeå Fashion Weekanordnas. Under årets upplaga anordnas jubileumsvisningen Made By Locals – ett samarbete mellan Umeå Fashion Week och lokala designers med ursprung i Umeå. För Rivia Sports blir torsdagens visning en uppvärmning inför lördagens stora fest, när Umeå Fashion Week stänger. Tillsammans med Style Level, Marvêlle och Swedish Beauty Factory är Rivia Sports med och arrangerar avslutningsvisningen, som också blir bolagets första riktiga modevisning.  

– Det ska bli roligt att få köra modevisning på riktigt. Nu när det har fixats inför inser jag hur många härliga plagg vi har ochdet ska bli riktigt roligt att få visa upp allt, säger Rivia Oliveira på Rivia Sports. 

Nytt sätt att jobba med butiken

Under veckan kommer Rivia Sports även att hålla sin studio på Rådhusesplanaden öppen för allmänheten. Här kommer besökarna kunna ta del av bra erbjudanden och inspireras i studions kreativa miljö.  

– Att jobba med studion på det här sättet, som en fusion mellan studio och butik, känns spännande. Det finns en utmaning i att driva butik, och då gäller det att hitta nya sätt att jobba med butiksmiljön. Det här är ett sätt att testa det, berättar Rivia Oliveira. 

Som en förlängning av Umeå Fashion Week håller det stora handelsområdet Avion Shopping sina egna Fashion Weeks under perioden 24/9–7/10, och även här kommer Rivia Sports vara representerade. Under panelen Trend Talks hålls en inspirerande kväll med fokus på mode, trender, sport, bröllop där Rivia Oliveira bjudits in för att visa upp nyheter från kommande kollektioner och samtidigt prata om trender inom sportmode.  

Läs mer om RiviaSports och spana in kollektionerna på www.riviasports.com