YouZee. Foto: Jonas Westling

YouZee – En klarsynt idé som gör livet lättare för idrottsutövare med synfel

Många som idrottar med synfel ställs inför valet mellan linser, glasögon eller ingen hjälp alls. Svårast är det för de som utövar sin idrott på vintern, när linser torkar och skapar irritation och de lösningar som finns med glasögon direkt under goggles ofta fungerar ganska dåligt. Det ville optikerna på Larsson Optik ändra på, och så föddes YouZee – clip-in-glasögon som fästs på insidan av dina goggles.

Tillverkningen sker i Västerbotten, med utvalda kvalitetsglas från Japan. Varje enskilt par YouZee clip-in tillverkas utifrån ditt personliga recept, och de passar i alla goggles som inte är av Over The Glasses-modell.

Just nu står YouZee inför en spännande framtid med lansering mot nya marknader och i samband med det både lansering av ny hemsida och grafisk profil. Vi på Sportup North stöttar YouZee med kostnader kopplat till filmmaterial och översättning av kommande hemsidan, insatser som ska hjälpa YouZee att nå en internationell marknad.

Kontakt

www.youzeeshop.com